NIEUWS

Kerstdag en Oudejaarsmenu 31/12

Hapjes van chef

Mises en bouche du chef

 

Sint-jacobsvruchten / gerookte bloemkool / mais / eendenlever

Coquilles Saint-Jacques /chou-fleur fumé / mais / foie de canard

 

Rigattonis / ricotta / zoete ui / zwarte truffel

Rigattonis / ricotta / oignons doux / truffes noires

 

Gekonfijte varkenswang” Brasvar ” /reuze langoustine / butternut pompoen / choronsaus / boschampignons

Joue de cochon “Brasvar” confite / grosse langoustine / courge butternut / sauce choron / champignons des bois

 

Tarbot / knolselder / vleesjus / zwarte truffel

Turbot / céleri / jus de viande / truffes noires

 

Vanille / chocolat  / pistache / meringue / clémentines

 

Oudejaaravond 140 € all-in formule ( aperitief – wijnen – water – koffie – glas crémant om middernacht  )

Oudejaardag en kerstdag 65 €  ( met aangepaste wijnen + 29€ )

 

 

 

Afhaal menu voor de eindejaarsfeesten / menu traiteur pour les fêtes de fin d’année

Carpaccio van coquilles Saint Jacques / citrus / passie vrucht / gele biet /  vinaigrette met truffel

Carpaccio de coquilles Saint jacques / agrumes / fruits de la passion / betteraves jaunes / vinaigrette aux truffes

 

Mechelse koekoek / bospaddestoelen / crème van ganzenlever / mousseline van knolselder / peterseliewortel

Coucou de Maline / champignons des bois / crème de foie d’oie / mousseline de céleri rave / racines de persil

 

Moelleux van chocolade / vanille / framboos

Moelleux au chocolat / vanille / framboise

 

Afhaal menu 35 €

Voor bestellingen gelieve tijdelijk te bellen op het nummer 0475/536.220 of  059/430.970