NIEUWS

Afhaalmenu kerst en nieuwjaarsdagen

Carpaccio van coquilles st.Jacques / bloemkool / pijnboompitjes / passievrucht

 

Mechelse koekoek / knolselder / boschampignons / crème van ganzenlever

 

Moelleux van chocolade, crème anglaise

35€ / pers

Oudejaarsmenu 2019 / menu du réveillon 2019

Menu oudejaarsavond

Menu du réveillon

 

 

Crémant de Bourgogne met 4 hartige hapjes

Crémant de Bourgogne et 4 mises en apetit

 

***

 

Coquilles st. Jacques / pan con cristal / foie gras uit Bekegem / rode en gele biet / bloemkool

 

Coquilles st. Jacques / pan con cristal / foie gras de Bekegem / betteraves rouges et jaunes / chou-fleur

 

***

 

Tempura van garnalen «  Nabashi » /wakamé / soja / jus van kreeft / yuzu

 

Tempura de crevettes «  Nabashi » / wakamé / soja / jus de homard / yuzu

 

***

 

tarbot / bouillon van tomaat / knolselder / galette van aardappel en langoustines

 

Turbot / bouillon de tomates / céleri / galette de pommes de terre et langoustines

 

***

 

 

Filet pur « Limousin » / rigatonis / truffel / ricotta / eekhoorntjesbrood

Filet pur « Limousin » / rigatonis / truffes / ricotta / cèpes

 

***

 

Chocolade / karamel / praliné / vanille / braambes

Chocolat / caramel / praliné / vanille / mûres

 

 

Menu 140€ all inn ( crémant de bourgogne, vins et cafés incl.)