Shifts Kok Sur Mer

Enkel op zaterdagen werken wij met 2 shifts : indien (en enkel als) u reserveert om 18u moet uw tafel terug vrij zijn ten laatste tegen 20u15.
Indien het gewenste tijdstip niet meer lukt , kan u ons contacteren op het nummer +3259430970.

Nous travaillons en 2 services uniquement le samedi soir. Si vous avez reservé (uniquement) à 18h votre table doit être libérée au plus tard a 20h15.
Si le créneau horaire souhaité n'est plus disponible vous pouvez toujours nous contacter au numéro +3259430970.

×

 MOEDERDAG MENU 

(Van 07/05 tem 19/05)



Hapjes van de chef 
Mises en bouche du chef

Tomaat burrata « kok sur mer »   
***
Gepocheerde hoeve-ei / gerookte heilbot / zwarte truffel / zoete uien
Oeuf de ferme poché / flétan fumé / truffes noires / oignons doux 

***
« Catch of the day » uit de Noordzee  / brioche van zeeuwse mosselen / dragon / saffraan
« Pêche du jour » de la mer du Nord / pain brioche / moules de Zélandes / estragon / safran

****
Gebakken eendenlever / meloen Cavaillon / Banyuls / atsina cress *
Foie de canard rôti / melon Cavaillon / Banyuls / atsina cress *

***
Mechelse koekoek / kreeft /  asperges / doperwtjes / rozemarijn / Bintjes 
Coucou de Malines / homard /  asperges / petits pois / romarin / Bintjes

***
Aardbeien / citroen / kardamon / vanille
Fraises / citron / cardamome / vanille 

   Menu  5 gangen menu €80 (wijnen incl. +30€)
Menu *6 gangen menu €94 (wijnen incl.35€)*

  



Beste klanten ,
Voor de rust van ons  personeel en onszelf sluiten wij om 16u en om 23u30
Gelieve uw laatste bestelling door te geven om 15u30 en om 23u30
Bedankt voor uw begrip


‘Heeft u een allergie? Meld het ons!’ Avez vous une allergie ? Dites le nous !