Shifts Kok Sur Mer

Enkel op zaterdagen werken wij met 2 shifts : indien (en enkel als) u reserveert om 18u moet uw tafel terug vrij zijn ten laatste tegen 20u15.

Indien het online niet mee mogelijk is om te reserveren, kan u ons steeds bellen +3259430970.

                                                                                                                                        

Nous travaillons en 2 services uniquement le samedi soir. Si vous avez reservé (uniquement) à 18h votre table doit être libérée au plus tard a 20h15.


Si la réservation en ligne n'est pas possible, vous pouvez toujours nous appeler au +3259430970.

×

Lunch 03/12

Hapjes van de chef / Mises en bouche du chef
Voorgerecht - Entrée

Carpaccio van hert / ijs van graanmosterd / druiven / hazelnoot / basilicum 

Carpaccio de cerf / glace a la moutarde en grains  / raisin / noisette / basilic

Hoofdgerecht - Plat 

Ravioli / tomaat / gerookte zalm / dille  

Ravioli / tomate / saumon fumé / aneth 

36€

Incl. aangepaste wijnen/bieren € 50,00

Niet op zaterdag en feestdagen. Pas le samedi et jours fériés.

×

Feestdagen & Takeaway

Ontdek ons menu voor de Feestdagen en ons Afhaalmenu, te bestellen via mail of telefoon.

Feestdagen
×

Welkom in Le Kok sur Mer ,

Na dat ik ,Jean-Philippe Furnémont, mijn jeugd doorbracht in het sterrestaurant van m'n ouders
" L'auberge de Bouvignes" en al vroeg proefde van de horeca , kreeg ik de kans om na mijn studie verder opgeleid te worden als sous-chef door Wout Bru** !

Terug in België deed ik nog ervaring op bij Bruneau*** in Brussel en de Savarin in Oostende.

Zelfstandig starten deed ik met het uitbaten van het restaurant van de Koninklijke golfclub van
de Haan, in deze 8 jaar, was de basis gelegd om mijn eigen restaurant te starten.

In 2014 werd "le Kok sur Mer" dan ook geboren! Een jaar later kregen wij een "bib gourmand" in de Michelin Gids . Het restaurant werd inmiddels 8 jaar geleden gestart en uitgebaat door mij en Nele Velghe .
In maart 2022 scheiden onze wegen , maar met evenveel enthousiasme, liefde en passie wordt
" le Kok sur Mer" verder gezet door mij en mijn team!

Wij heten u van harte welkom !
Jean-Philippe Furnémont en team!


logo

test