Shifts Kok Sur Mer

Enkel op zaterdagen werken wij met 2 shifts : indien (en enkel als) u reserveert om 18u moet uw tafel terug vrij zijn ten laatste tegen 20u15.
Indien het gewenste tijdstip niet meer lukt , kan u ons contacteren op het nummer +3259430970.

Nous travaillons en 2 services uniquement le samedi soir. Si vous avez reservé (uniquement) à 18h votre table doit être libérée au plus tard a 20h15.
Si le créneau horaire souhaité n'est plus disponible vous pouvez toujours nous contacter au numéro +3259430970.

×

Lunch

Hapjes van de chef / Mises en bouche du chef
Voorgerecht - Entrée

Rund "West Vlaams Rood" / geitenkaas uit T'Reigershof / basilicum 

Boeuf "Rouges des Flandres" / chèvre frais du T'Reigershof / basilic

Hoofdgerecht - plat

Griet / mange-tout / koko's / tomaat / lasagne

Filet de barbue / mange-tout / tomate / lasagne

Incl. aangepaste wijnen/bieren € 50,00

Niet op zaterdag en feestdagen. Pas le samedi et jours fériés.

×

Welkom in Le Kok sur Mer ,

Na dat ik ,Jean-Philippe Furnémont, mijn jeugd doorbracht in het sterrestaurant van m'n ouders
" L'auberge de Bouvignes" en al vroeg proefde van de horeca , kreeg ik de kans om na mijn studie verder opgeleid te worden als sous-chef door Wout Bru** !

Terug in België deed ik nog ervaring op bij Bruneau*** in Brussel en de Savarin in Oostende.

Zelfstandig starten deed ik met het uitbaten van het restaurant van de Koninklijke golfclub van
de Haan, in deze 8 jaar, was de basis gelegd om mijn eigen restaurant te starten.

In 2014 werd "le Kok sur Mer" dan ook geboren! Een jaar later kregen wij een "bib gourmand" in de Michelin Gids . Het restaurant werd inmiddels 8 jaar geleden gestart en uitgebaat door mij en Nele Velghe .
In maart 2022 scheiden onze wegen , maar met evenveel enthousiasme, liefde en passie wordt
" le Kok sur Mer" verder gezet door mij en mijn team!

Wij heten u van harte welkom !
Jean-Philippe Furnémont en team!


logo

test