Shifts Kok Sur Mer

Enkel op zaterdagen werken wij met 2 shifts : indien (en enkel als) u reserveert om 18u moet uw tafel terug vrij zijn ten laatste tegen 20u15.

Indien het online niet mee mogelijk is om te reserveren, kan u ons steeds bellen +3259430970.

                                                                                                                                        

Nous travaillons en 2 services uniquement le samedi soir. Si vous avez reservé (uniquement) à 18h votre table doit être libérée au plus tard a 20h15.


Si la réservation en ligne n'est pas possible, vous pouvez toujours nous appeler au +3259430970.

×

Beste klanten

Wij zijn uitzonderlijke gesloten op dinsdag 8/10 en donderdag 10/10

Nous sommes exeptionnellement fermés le mardi 8/10 et le jeudi 10/10 .

×

Lunch 11/10

Hapjes van de chef / Mises en bouche du chef
Voorgerecht - Entrée

Garnaalkroket / aioli / peterselie

Croquette crevettes / aioli / persil    

Hoofdgerecht - Plat 

Gekonfijte Brasvar varkenswangen / groene kool / bearnaise / bintjes    

Joues de cochons Brasvar confites / choux vert / béarnaise / bintjes

36€

Incl. aangepaste wijnen/bieren € 50,00

Niet op zaterdag en feestdagen. Pas le samedi et jours fériés.

×

Feestdagen & Takeaway

Ontdek ons menu voor de Feestdagen en ons Afhaalmenu, te bestellen via mail of telefoon.

Feestdagen
×

Op dinsdagavond 19 november en op woensdagavond 20 november nodigen Jean-Philippe en Wout Bru u uit voor een onvergetelijke avond vol gastronomische verrassingen. Laat u verwennen door een uniek zesgangendiner, waar elk gerecht perfect wordt aangevuld met bijpassende wijnen. Aperitief, koffie en water zijn inbegrepen in de prijs van €180.

Voor de wijnen zullen Jimmy
en thomas ( van Vesper te Ostend), al jaren gepassioneerd door gastronomie en zuid-afrika,
u laten kennismaken met een klein gamma eigen wijnen uit
fransschoek en simonsberg.

Dit exclusieve evenement start om 19:00 uur en reserveren is verplicht. Bel vandaag nog naar 0475/536.220 om uw plek te garanderen en deze bijzondere culinaire ervaring niet te missen.