Op dinsdagavond 19 november en op woensdagavond 20 november nodigen Jean-Philippe en Wout Bru u uit voor een onvergetelijke avond vol gastronomische verrassingen. Laat u verwennen door een uniek zesgangendiner, waar elk gerecht perfect wordt aangevuld met bijpassende wijnen. Aperitief, koffie en water zijn inbegrepen in de prijs van €180.

Hapjes van de chefs

***

Kingcrab / gerookte paling / dille olie  

***

Tartaar van kalf uit Middelkerke / oesters / bintjes / spinazie / tijm 

***

Coquilles uit Dieppe / wortel / salie / risotto / lardo

***

Cannelloni van haas / sauce poivrade / ganzenlever / truffel

***

Kabeljauw / dashi / paksoy / ski take

***

Mandarijn / pistache / Griekse yoghurt / speculaas 

***

Koffie en versnaperingen

Voor de wijnen zullen Jimmy
en thomas ( van Vesper te Ostend), al jaren gepassioneerd door gastronomie en zuid-afrika,
u laten kennismaken met een klein gamma eigen wijnen uit
fransschoek en simonsberg.

Dit exclusieve evenement start om 19:00 uur en reserveren is verplicht. Bel vandaag nog naar 0475/536.220 om uw plek te garanderen en deze bijzondere culinaire ervaring niet te missen.