Shifts Kok Sur Mer

Enkel op zaterdagen werken wij met 2 shifts : indien (en enkel als) u reserveert om 18u moet uw tafel terug vrij zijn ten laatste tegen 20u15.

Indien het online niet mee mogelijk is om te reserveren, kan u ons steeds bellen +3259430970.

                                                                                                                                        

Nous travaillons en 2 services uniquement le samedi soir. Si vous avez reservé (uniquement) à 18h votre table doit être libérée au plus tard a 20h15.


Si la réservation en ligne n'est pas possible, vous pouvez toujours nous appeler au +3259430970.

×

Lunch

Voorgerecht - Entrée

Mechelse asperges / mimosa / munt / parmezaan / croutons

Asperges de Malines / mimosa / menthe / parmesan / croutons

Hoofdgerecht - plat principal 

Filet mignon Blonde d'Aquitaine / choron / verse frietjes / frisse salade

Filet mignon de Blonde d'Aquitaine / choron / frites fraîches / salade

Dessert

Dame blanche kok sur mer

Voorgerecht + hoofdgrecht of hoofdgerecht + dessert

Entrée + plat ou plat + dessert

36€

Incl. aangepaste wijnen/bieren € 50,00

Niet op zaterdag en feestdagen. Pas le samedi et jours fériés.

×

Op dinsdagavond 19 november en op woensdagavond 20 november nodigen Jean-Philippe en Wout Bru u uit voor een onvergetelijke avond vol gastronomische verrassingen. Laat u verwennen door een uniek zesgangendiner, waar elk gerecht perfect wordt aangevuld met bijpassende wijnen. Aperitief, koffie en water zijn inbegrepen in de prijs van €180.

Hapjes van de chefs

***

Kingcrab / gerookte paling / dille olie  

***

Tartaar van kalf uit Middelkerke / oesters / bintjes / spinazie / tijm 

***

Coquilles uit Dieppe / wortel / salie / risotto / lardo

***

Cannelloni van haas / sauce poivrade / ganzenlever / truffel

***

Kabeljauw / dashi / paksoy / ski take

***

Mandarijn / pistache / Griekse yoghurt / speculaas 

***

Koffie en versnaperingen

Voor de wijnen zullen Jimmy
en thomas ( van Vesper te Ostend), al jaren gepassioneerd door gastronomie en zuid-afrika,
u laten kennismaken met een klein gamma eigen wijnen uit
fransschoek en simonsberg.

Dit exclusieve evenement start om 19:00 uur en reserveren is verplicht. Bel vandaag nog naar 0475/536.220 om uw plek te garanderen en deze bijzondere culinaire ervaring niet te missen.