Kerstdag en Oudejaarsmenu 31/12

21
okt
2017

Hapjes van chef

Mises en bouche du chef

 

Sint-jacobsvruchten / gerookte bloemkool / mais / eendenlever

Coquilles Saint-Jacques /chou-fleur fumé / mais / foie de canard

 

Rigattonis / ricotta / zoete ui / zwarte truffel

Rigattonis / ricotta / oignons doux / truffes noires

 

Gekonfijte varkenswang” Brasvar ” /reuze langoustine / butternut pompoen / choronsaus / boschampignons

Joue de cochon “Brasvar” confite / grosse langoustine / courge butternut / sauce choron / champignons des bois

 

Tarbot / knolselder / vleesjus / zwarte truffel

Turbot / céleri / jus de viande / truffes noires

 

Vanille / chocolat  / pistache / meringue / clémentines

 

Oudejaaravond 140 € all-in formule ( aperitief – wijnen – water – koffie – glas crémant om middernacht  )

Oudejaardag en kerstdag 65 €  ( met aangepaste wijnen + 29€ )