×

Shifts Kok Sur Mer

Enkel op zaterdagen werken wij met 2 shifts : indien (en enkel als) u reserveert om 18u moet uw tafel terug vrij zijn ten laatste tegen 20u15.
Indien het gewenste tijdstip niet meer lukt , kan u ons contacteren op het nummer +3259430970.

Nous travaillons en 2 services uniquement le samedi soir. Si vous avez reservé (uniquement) à 18h votre table doit être libérée au plus tard a 20h15.
Si le créneau horaire souhaité n'est plus disponible vous pouvez toujours nous contacter au numéro +3259430970.


Valentijn

Beschikbaar van 6 februari tot en met 17 februari

|

Hapjes van de chef
Mises en bouche du chef

Tartaar van zeebaars uit de Noordzee / gekonfijte tomaat / gember / koolrabi / knolselder
Tartare de bar de mer de la mer du Nord / tomates confites / gingembre / choux rave / céleri

Cappuccino van langoustines / coquilles uit Dieppe / fijne groenten / koffie
Cappuccino de langoustine / coquilles de Dieppe / légumes croquants / café

Filet van griet / mousseline van bintjes / zuiderse groeten / pistou / pistache
Filet de barbue / mousseline de bintjes / légumes provençaux / pistou / pistache

* Rigattonis / ricotta / zwarte truffels / zoete uien uit de Cévennes / crumble van hazelnoot*
*Rigattonis / ricotta / truffes noires / oignons doux des Cévennes / crumble de noisette*

Rund swami / eendenlever / doperwten / munt / jus van Pomerol / polenta
Bœuf swami / foie de canard / petits pois / menthe / jus de pomerol / polenta

Framboos, Ruby chocolade, Griekse yoghurt
Framboises , chocolat Ruby , yogourt Grecque

------------------------------------

Menu 5 gangen 78 € ( wijn incl. +30€)
*Menu 6 gangen 90 € ( wijn incl.+35)