Vacature
Wij zijn dringend op zoek naar een zaal medewerker in vaste dienst en of Flexi ( man/vrouw) maandag , woensdag en zondag vrij . Mooie loon . Bel naar 0475/ 536.220
Wij zijn dringend op zoek naar een zaal medewerker in vaste dienst en of Flexi ( man/vrouw) maandag , woensdag en zondag vrij . Mooie loon . Bel naar 0475/ 536.220
Op dinsdagavond 22 november komt Wout Bru samen met mij een 6 gangen menu koken in kok sur mer !
Mardi soir 22 novembre Wout bru et moi même cuisinons un menu a 6 services au kok sur mer !
Menu
Hapjes van de chefs
Mises en bouche des chefs
-
Carpaccio van eekhoorntjesbrood / langoustines / ganzenlever / truffel
Carpaccio de cèpes / langoustines / foie d'oie / truffes noires
-
Gerookte paling / mimosa / lavas / karnemelk / tobiko
Anguille fumée / mimosa / livèche / lait battu / oeufs de poisson volant
-
Cannelloni van haas / parmezaan / poivroide saus
Cannelloni de lièvre / parmesan / sauce poivrade
-
Tarbot / gekonfijte knolselder / aardpeer / hadgepelde grijze garnalen / truffel
Turbot / céleri confit / topinambour / crevettes grises épluchées main / truffes noires
-
Swami rund / mille-feuilles van aardappel / vadouvan / mosterd
Boeuf Swami / mille-feuilles de pommes de terre / vadouvan / moutarde
-
Gegrilde ananas / chocolade / Kardamon / kokos
Ananas grillé / chocolat / cardamome / coco
160€ All-in
( aperitief / wijnen / water / koffie )
160€ tout compris
( apéritif / vins / eau / café)
Reservatie enkel per telefoon !
Reservations uniquement par téléphone!
0475/536.220
059/430.970