kaart
Voorgerechten
Huisgemaakte garnaalkroketten/ gekonfijte prei / citroen / mayonaise van tomaat 18€
Lasagne van kreeft / boontjes / gekonfijte tomaat / granny smith / kokos / limoen 25€
Noordzeekrab / koolraap / jus van komkommer / linzen 19€
Carpaccio van rund Limousin/verse geitenkaas uit de Haan/ zwarte truffel/oude balsamic 18€
Bouillon van handgepelde Noordzeegarnalen / gekonfijte venkel / bintjes 19€
Hoofdgerechten
Kabeljauwhaasje / mousseline van aardappel / girolles / spinazie / oude parmezaan 26€
Entrecôte «West-Vlaams rood» wijze tagliata/balsamico, tomaatjes, parmezaan, roquette30€
Lasagne van kreeft / boontjes / gekonfijte tomaat / granny smith / kokos / limoen 44€
Gebakken zeetong meunière (500g) / beurre noisette / frietjes / slaatje 38€
Snoepje van duif / Champigon / foie gras / opgevulde ui / dragon 28€
Kindermenu
Huisgemaakte Fishsticks – aardappelmousseline – tomaat
of
pasta carbonara
***
Huisgemaakt vanille-ijs – warme chocolade
desserts
Sorbet van citrus “kolonel” / wodka / sinaasappel / meringue
Dame blanche met huisgemaakt vanille-ijs / chocolade /slagroom
Fondant van chocolade /vanille / framboos
Assortiment van hoevekaasjes van t’Reigershof’/ Konfituur
Tartelette met vijgen uit de Provence / calamansi / vanille-ijs / hibiscus
Café glacé / praliné