• 059 430 970
  • Warvinge 49, 8421 Vlissegem
Restaurant Le Kok Sur Mer
  • CADEAUBON
  • RESERVEREN
  • Home
  • kaart
    • MENU’S
      • menu Français
    • A LA CARTE
      • a la carte Français
  • OVER
  • NIEUWS
  • CONTACT
  • FOTO’S

kaart

Voorgerechten

Huisgemaakte garnaalkroketten/ gekonfijte prei / citroen / mayonaise van tomaat 18€

Lasagne van kreeft / boontjes / gekonfijte tomaat / granny smith / kokos / limoen 25€

Noordzeekrab / koolraap / jus van komkommer / linzen 19€

Carpaccio van rund Limousin/verse geitenkaas uit de Haan/ zwarte truffel/oude balsamic 18€

Bouillon van handgepelde Noordzeegarnalen / gekonfijte venkel / bintjes 19€

Hoofdgerechten

Kabeljauwhaasje / mousseline van aardappel / girolles / spinazie / oude parmezaan 26€

Entrecôte «West-Vlaams rood» wijze tagliata/balsamico, tomaatjes, parmezaan, roquette30€

Lasagne van kreeft / boontjes / gekonfijte tomaat / granny smith / kokos / limoen 44€

Gebakken zeetong meunière (500g) / beurre noisette / frietjes / slaatje 38€

Snoepje van duif / Champigon / foie gras / opgevulde ui / dragon 28€

Kindermenu

Huisgemaakte Fishsticks – aardappelmousseline – tomaat
of
pasta carbonara

***
Huisgemaakt vanille-ijs – warme chocolade

18€
desserts

Sorbet van citrus “kolonel” / wodka / sinaasappel / meringue

Dame blanche met huisgemaakt vanille-ijs / chocolade /slagroom

Fondant van chocolade /vanille / framboos

Assortiment van hoevekaasjes van t’Reigershof’/ Konfituur

Tartelette met vijgen uit de Provence / calamansi / vanille-ijs / hibiscus

Café glacé / praliné

10 €
© 2021 Le Kok Sur Mer | Warvinge 49, 8421 Vlissegem - BE0641979553 | ziltdesign.be
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.OkMeer lezen