Menu
Menu "Bib Gourmand"
Hapje van de chef
***
Noordzeekrab / koolraap / jus van komkommer / linzen
Of
Carpaccio van rund « Limousin »verse geitenkaas / zwarte truffel / oude balsamico
***
* Bouillon van handgepelde Noordzeegarnalen / gekonfijte venkel / bintjes *
***
Entrecôte «West-Vlaams rood» wijze tagliata/balsamico, tomaatjes, parmezaan, roquette
( suppl. 5€)
Of
Kabeljauwhaasje / mousseline van aardappel / girolles / spinazie / oude parmezaan
***
Tartelette met vijgen uit de Provence / calamansi / vanille-ijs / hibiscus
of
Assortiment van hoevekaasjes / Confituur
Menu 3 gangen 39€ of 61€ wijn incl.
Menu 4 gangen 53€ of 81€ wijn incl.
Menu kok sur mer
Hapjes van de chef
***
Tartaar van kreeft / groene boontjes / gekonfijte tomaatjes / sorbet van citrus
***
Bouillon van handgepelde Noordzeegarnalen / gekonfijte venkel / bintjes
***
Kabeljauwhaasje / mousseline van aardappel / girolles / spinazie / oude parmezaan
***
Filet pur Limousin / champignon / foie gras / opgevulde ui / dragon
***
Tartelette met vijgen uit de Provence / calamansi / vanille-ijs / hibiscus
€65( aangepaste wijnen +29€)
Lunch Menu week 20/10
Hapjes van de chef
Mises en bouche du chef
Sint- jacobsvruchten / aardpeer / miso
Coquilles Saint-Jaques / topinambour / miso
***
Mechelse koekoek / dragon / sojabonen / tomaat / rattes du Touquet
Coucou de Malines / estragon / fèves de soja / rattes du Touquet
Beschikbaar op dinsdag, woensdag , donderdag en vrijdagmiddag
Tous les jours sauf week-end et jours fériés