• 059 430 970
  • Warvinge 49, 8421 Vlissegem
Restaurant Le Kok Sur Mer
  • CADEAUBON
  • RESERVEREN
  • NIEUWSBRIEF
  • Home
  • kaart
    • MENU’S
      • menu Français
    • A LA CARTE
      • a la carte Français
  • OVER
  • NIEUWS
  • CONTACT
  • FOTO’S

NIEUWS

Take way menu 17/04 – 18/04

  • 12 januari 2021

Afhaalmenu . Menu traiteur ,
Beste klanten, chers clients ,Onze 3 gangen menu af te halen op  zaterdag om 17u en zondag om 11u

Notre menu 3 services de cette semaine  , à emporter le samedi a 17h  et le dimanche a 11H

 

Tartare van langoustines / ganzenlever / tobiko / bloemkool / tuinkruiden

Tartare de langoustines / foie de canard / tobiko / chou-fleur / herbes du jardin

***

Zeebaars / jus van bouillabaisse / gember / limoengras / tagliolinis van Bintjes / venkel

Bar de mer / jus de bouillabaisse / gingembre / citronnelle / tagliolonis de Bintjes / fenouil

***

Rode vruchten / balsamico / vanille / amandelen

Fruits rouges / balsamique / vanille / amandes

Menu 39 €

 

Suggetie van de maand :

Gegrilde reuze Gambas / look / gember / tijm / gekonfijte tomaat 20 € of 28 € (hoofdgerecht)

Grosses gambas grillées / ail / thym / tomates confites 20 € ou 28 € (plat )

 

Bel naar 0475/536.220 of mail naar lekoksurmer@telenet.be

 

Appelez nous  au 0475/536.220 ou envoyer un email à lekoksurmer@telenet.be

Stay safe en tot binnenkort !!

Jean-Philippe &  Nele

 

read more Take way menu 17/04 – 18/04

Wij zijn op zoek naar een sous-chef en een hulpkok. Nous sommes à la recherche d’un sous-chef et d’un cuisinier . 0475536220

  • 2 januari 2021
read more Wij zijn op zoek naar een sous-chef en een hulpkok. Nous sommes à la recherche d’un sous-chef et d’un cuisinier . 0475536220
© 2021 Le Kok Sur Mer | Warvinge 49, 8421 Vlissegem - BE0641979553 | ziltdesign.be